ПРАТ «ХАРЦИЗЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД»

Виробничі досягнення в ТЭСЦ-2 ПАО «ХТЗ»

21 Грудень 2011 // Прес-центр ПАТ «ХТЗ»

18 грудня на Харцизькому трубному заводі Групи Метінвест зміна № 3 ТЕЗЦ-2 (начальник зміни - Михайло Щугорев) встановила новий рекорд з виробництва готової продукції - 224 труби за зміну.

У ході виробничого циклу зміною було зроблено 125 труб розміром  1067х19,9 мм і 99 труб розміром  1420х15,7 мм. Випуск готової продукції за зміну склав 1 237,6 тонн.

«На сьогоднішній день ми маємо гарне завантаження виробничих потужностей підприємства, а це означає, що замовник задоволений якістю продукції, що випускається. Трудовий колектив заводу робить все можливе для  нарощування темпів виробництва. Змагання між змінами йдуть щодня, це дисциплінує людей і мотивує персонал на досягнення високих показників. Сьогодні зміна № 3 змогла встановити новий рекорд,  але у співробітників інших змін цеху також є потенціал для того, щоб бути лідерами по всім виробничим показникам», - коментує Сергій Парамонов, начальник виробничого управління ПАТ «ХТЗ».